05-25-2006, 06:37 PM
Rano je jos govoriti i suditi,ali nakon onoliko toga sto sam rekao protiv Pixija Stojkovica proteklih dana i nedelja,red bi bio da ga svim srcem pohvalim.Stvarno jako dobar i smisljen potez uprave kluba,nadam se da ce Bajevic ostati dve godine kao sto je po ugovoru,jer dosta je bilo "trenera na odredjeno",odnosno trenera "dok neko ne ponudi vise".Bas verujem u Bajevica,popularni Princ sa Neretve je godinama rada pokazao da u njega treba imati poverenje.Nadam se uspehu.
I ajde hvala bogu da smo se malo trgli,da je neko dosao u ZVEZDU,i nadam se da je odlascima kraj(osim onih za koje se ocekuje).Pre nedelju-dve sam jedan post zavrsio recenicom da sve ide nizbrdo,i rekao sam "mozda gresim,Pixi demantuj me molim te !!!",izgleda kao da je sve nas Pixi cuo i ovim potezom krenuo odlucno u razuveravanje.Evo opet jedne inekcije optimizma... ;pljuga
I ajde hvala bogu da smo se malo trgli,da je neko dosao u ZVEZDU,i nadam se da je odlascima kraj(osim onih za koje se ocekuje).Pre nedelju-dve sam jedan post zavrsio recenicom da sve ide nizbrdo,i rekao sam "mozda gresim,Pixi demantuj me molim te !!!",izgleda kao da je sve nas Pixi cuo i ovim potezom krenuo odlucno u razuveravanje.Evo opet jedne inekcije optimizma... ;pljuga