05-29-2006, 05:42 PM
Istina,da se nasi nisu bas pokazali u utakmici sa Francuskom,ali realno gledano ta ekipa(Francuska) je najjaca ako ne na ovom turniru,u nasoj grupi sigurno.Prosto su samleli sve protivnike u grupi i po meni istakli najbolju kandidaturu za novog sampiona.Mi smo igrali ko funjare,na momente je to licilo na nesto,ali realno moram da priznam da smo nezasluzeno prosli.Istina je da imamo itekakav potencijal i da su nasi momci po talentu i kvalitetu zasluzili da prodju,ali po odnosu na terenu i prikazanoj igri,nisu.Ipak,eto nesvakidasnjeg prolaza za nas,uglavom smo mi ti koji ispadaju u poslednjem minutu,i koji tugujemo zbog sekude nepaznje.Eto tocak srece se okrenuo na nasu stranu,bog nas je pogledao i red bi bio upravo zbog toga da igraci grizu u polu-finalu.Ne znam,ali moj utisak je da se nasi ponasaju kao da su neuigrani,sve se svodi na neke akcije igraca iz istih klubova i igraca koji vec godinama igraju u mladoj reprezentaciji.Kao tim,menja im se igra u talasima.Cas katastrofa,cas super... ;pljuga