06-13-2006, 12:17 PM
Quote:Gotovo za Vidića!!Koje sranje, sto nije Savo??? Oh Boze kakvi smo baksuzi... I kako ja sada da se nadam 2:1 za nas, kada primamo min 2 gola, a da damo 2 je cist "pateticni optimizam", a ko ce tek dati 3? Jedino da oni postignu minimum jedan autogol.
Utorak, 13. jun 2006. 12:47
Mundijal je završen za Nemanju Vidića a da nije ni pipnuo loptu!!!
Lekarski pregled i snimanje leve noge potvrdili su strahovanja: pokidani su mu ligamenti i moraće da miruje najmanje 10 dana.
Vidić se povredio u ponedeljak na popodnevnom treningu i to gotovo u spoeldnjoj akciji. Pokušao je da izbaci loptu u aut, proklizao i onda se uhvatio za levu nogu.
"Sve se dogodilo u poslednjim sekundama treninga. Probao sam da uhvatim jednu loptu, desna noga mi je proklizala, a onda sam osetio bol u levoj nozi. Snimio sam je u utorak i šta da vam kažem, ligamenti su otišli...Mnogo mi je teško. Žao mi je što neću moći da pomognem drugovima", rekao je Vidić Radio-televiziji Srbije.
Vidić nije igrao ni u prvom meču protiv Holandije, ali ne zbog povrede već zato što je morao da odradi suspenziju zaradjenu crvenim kartonom u poslednjem meču kvalifikacija protiv Bosne i Hercegovine.
(MONDO)
Е сад ће Аргентина да нас :jebanje
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"