06-12-2006, 10:43 PM
Quote:Мислим да грешиш за Декија,човек игра солидно у Интеру уз више слободе,али и са квалитетнијим фудбалерима од ових у репрезентацији,тако да пружа много више,овде сви очекују од њега не знам шта,лично мислим да је на правом месту у тиму (СиЦГ),али са погрешним задацима.
Теријер Нађ је (по мени) био врло добар-дисциплинован,Жиле је овде у пролазу(штета),Дуљај такође добар-мени једини симпатичан играч из пакистана (вредан,коректан и користан),Короман-човеку скидам капу,игра срцем и то је за поштовање,нема респекта и зна да се фудбал игра због голова,ови остали (што својом,што туђом кривицом) -јад и беда,али Мајмун и епилептичар су данас играли горе него икада-и изгледа да ће тако и наставити...
Делим твоје мишљење, посебно у вези Декија. Не знам откуда тај утисак да је играо толико лоше !? Погрешио је понекад то је тачно, али је и поделио пар добрих пасева посебно према Короману, али и на леву страну према Ђолету (не сећам се баш добро, али и није толико важно). А и за пакистанце си у праву

Срце на терен ...