09-24-2008, 10:46 PM
(09-24-2008, 08:45 PM)Игор link Wrote: Зна ли неко тачан датум и време утакмице у КУли?
Ајде чим неко сазна нек јави!
Види како, глупо је што се јављам, а нисам 100% посто сигуран, али... Искуства нам говоре да често до пред неких 24h од почетка утакмице не можемо да сазнамо тачан термин одигравања, па ајде да се потрудим да ти помогнем ако ти је битно и хитно

На сајту ртс-а је постављено да је за недељу и тв пренос померена утакмица ОФК Београд-Борац... Није немогуће да још неку помере за недељу, али колико знам то може да се уради само због утакмица у Европи које су игране исте те недељу (случај Борца и Партизана, пре неколико дана 21. Септембра).
И да не дужим много, мислим да је скоро сигурно да утакмицу играмо 27.09, тј. у суботу и да је почетак у 15:30h! Већ је одређено када су извлачени парови да је сатница за ово коло у распону од 15:30-18 и логично је да због опремљености и могућности које нуде наши стадиони, временских услова, итд. утакмице овог кола почну што је пре могуће. На званичном сајту нашег ФК-а и ФСС-а је такође (тренутно) објављен овај термин од 15:30 (једино стока са војводином можда почне мало касније)...
Е, најсигурније је да контактираш водећег човека Хајдука... Мислим да га зову Џомба и то је један јако хуман човек. Посебно воли навијаче Црвене Звезде и зато ће сигурно да ти помогне и да одговор у пола дана или пола ноћи ;D