05-16-2006, 04:52 PM
Quote:Taman posla da bih im dao vise prava. Ja sam to njihovo nemesanje i video kao dobru stvar.Milos_cz Wrote:Da, samo sto im je moc bila ogranicena i nisu mogli da se mesaju oko postavljanja Lekovica npr.Ti bi dao vecu moc sponzorima koji nisu hteli da se otvore za 80.000 evra koje smo dugovali kao ratu za igraca? Hoce moc, ali ne daju pare. Ne ide to tako.
Videcemo sta ce Piksi uraditi povodom novih sponzora. Sigurno su nakon ovoga poslati odredjeni signali mogucim kandidatima, tj. postavljena su pravila igre, pa kome se isplati taj ce doci i odmah ce znati na cemu je. Takodje je jasno da su nam novi sponzori potrebni, pod hitno.
Ono sto sam rekao je bilo u funkciji odbrane Piksija bas od toga sto ti kazes. On im NIJE dao da odlucuju previse, bas zbog toga sto oni nisu nista korisno uradili.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"