05-22-2007, 12:01 AM
Данило незгодна је ситуација, ни једна ни друга опција нису потпуно исправне, али мора да се гледа шта је у овом тренутку најбоље за Звезду, а не шта је морално исправно према појединцу. Сви твоји аргументи су на месту, али... тренер у клубу као што је Звезда не треба да буде неко ко ће фудбалерима објаснити како да трче, шутирају или шта ја знам... Све је у мотивацији...
Какав је мотиватор Бошко, и да ли може да буде добар мотиватор ако се нпр доведу неки познатији страни играчи? Не верујем... Сетите се Зенге, такав је нама потребан за ове наше фудбалере, да га гледају као бога, као шмекера... Пикси и управа имају своје бисере, али опет, две дупле круне за две године, враћени дугови, окупљени какви такви спонзори... Пустимо их да раде... Џају смо трпели 15 година. За крај прочитај Бокин пост поново, можда промениш мишљење...
Какав је мотиватор Бошко, и да ли може да буде добар мотиватор ако се нпр доведу неки познатији страни играчи? Не верујем... Сетите се Зенге, такав је нама потребан за ове наше фудбалере, да га гледају као бога, као шмекера... Пикси и управа имају своје бисере, али опет, две дупле круне за две године, враћени дугови, окупљени какви такви спонзори... Пустимо их да раде... Џају смо трпели 15 година. За крај прочитај Бокин пост поново, можда промениш мишљење...
Quote:Атмосфера у тиму је лоша. То је мој утисак који сам стекао непосредно посматрајући екипу. Мислим да ФК-у недостаје чврста рука, која ће увести неки ред и дисциплину, а опет умети да са играчима буде у добрим односима. Многи воде своју политику. Знам да се у протоколу за меч пријављује одговарајући број играча који ће се скидати, али ми није јасно зашто и поред повреда, неспремности и лоших партија ове сезоне. неки играчи јуче нису ни били на терену, а не знам да ли су били и на стадиону уопште...
1. Тришовић
2. Миладиновић
3. Георгијев...
Затим питам се зашто су Ђорђевић, Радивојевић и Тадеу седели на клупи док су други играчи славили. Ова тројица нису добили ни мајце са бројем освојених куп утакмица. Важно је да је Горан Негић обука ту уску мајцу преко одела и славио са играчима... Економ Стојан Милановић је добио медаљу :batine На крају су позвали и ову тројицу да узми медаље, али су се Тадеу и Ђорђевић повукли у рупе, након уручења трофеја...
Зашто Баста, Гај, Милијаш нису ни гледали утакмицу против Војводине у петак иако су виђени на стадиону?
Зашто Бурзановић почиње са клупе?
Зашто Јоксимовић има предност у односу на Бајалицу?