03-19-2007, 04:56 PM
Quote: Ствар је у томе што Бошко није млад и модеран тренер. Он је играо фудбал у неком другом времену а данашњи озбиљан фудбал гледа као и сви ми уторком и средом увече на ТВ. Са друге стране рецимо Купер је тренер који је водио екипу у безброј утакмица ЛШ и зна о чему се тамо ради, како треба а како не треба. Ако Звезди треба тренер који ће изигравати навијача поред аут линије, махати шалом, скакати и урлати 90 минута онда јебеш такве играче а и таквог тренера.
Фудбал је бизнис и као и у сваком другом бизнису и у фудбалу је главни и једини закон - ако хоћеш да зарадиш мораш да уложиш. Ми смо клуб који је 15 година покушавао да зајебе цели свет па да направи успех без улагања. Коме је то пошло за руком? Било је пар клубова којима се срећа осмехнула, као сто су Партизан, Артемедија, Хелсинборг, Марибор... али њихов проценат спада у домен статистичке грешке. Нама остаје да и даље покушавамо немогуће и брукамо се по европи, или да искеширамо за квалитетан кадар, као сав нормалан свет, па да имамо подлогу за очекивања и резултате којима тежимо.
:ruke
Добро пази кад квотираш да се не би понављале овакве грешке... Испало је да су ово моје речи што никако нису већ Славишине... Исправио сам!
РСФ
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!