03-18-2007, 10:36 PM
Мислим да смо ми једини клуб на свету који би радије неког домаћег анонимуса за тренера него једног од најпознатијих светских стручњака. Народ се ложи на Бошка због две победе а чим дође неки пораз пљуваће се Пикси што није нашао неког тренера. Нама се не може угодити. Ако се жели резултат мора се уложити у тим, и крајње је време да Звезда почне да улаже у свој кадар. Тих 800 000 је смешно мала сума у озбиљнијим оквирима. Не може се у европу са тренером чији је највећи успех тренирање Радничког из Обреновца. Дакле, прво лепо довести тренера, па на лето довести јос најмање 3-4 добра играча. Паре набавити како знају и умеју, и време је да Звезда почне да живи од резултата а не од продаје тима. А да би се живели од резултата мора се прво уложити у тим како би он био у стању да испрати оцекивања и пласира се у ЛШ. Онда се добија новац, добија се пун стадион 3-4 пута, ТВ права... и покрива се уложено, а зарада је вишеструка. Ако се којим случајем омане увек се може продати играч-два за пар милиона и затворити конструкција. Без ризика нема добитка. Крајње је време да овај клуб почне да озбиљније послује и мислим да и Пикси то увиђа.
То је неко моје мишљење. Поздрав
То је неко моје мишљење. Поздрав