03-12-2007, 10:49 AM
Једина грешка управе је била што га нису отерали на полусезони, мада оних +14 су га одржали. Имали смо +14 а играли никад горе, ни једну добру утакмицу нисмо одиграли док нам је он био тренер. Кад је најављен његов долазак, већина људи је била одушевљена јер смо сви мислили да је то добар тренер с којим ћемо можда и до ЛШ. Али показао је он своје право лице, не само да је лош тренер, већ је ГОВНО од човека. Овакво понашање прем клубу(који га плаћа) и навијачима(који бодре тим) и према самим играчима је СРАМНО. Не желим више ни речи да кажем о њему, јер то није заслужио, ко га јебе.
Сад нам само остаје да видимо ко ће нам бити нови тренер, спомињу се Петко, Југа...
Ја сам лично за Муслина, човек зна да ради, познаје стање у нашем фудбалу и прави је господин, за разлику од мутавог сељака.
Сад нам само остаје да видимо ко ће нам бити нови тренер, спомињу се Петко, Југа...
Ја сам лично за Муслина, човек зна да ради, познаје стање у нашем фудбалу и прави је господин, за разлику од мутавог сељака.