02-27-2007, 12:27 AM
Да Милоше, слажем се да је Бурзановић био једина светла тачка. Надам се да ово није само последица његовог почетног елана који би могао брзо да спласне у оваквом окружењу. Снимак нисам гледао, нисам имао живаца, оно што могу да кажем, а чини ми се да је већ неко приметио, је да везни ред апсолутно заболе да одигра у дефанзиви. Због катастрофалне игре везног реда, притисак на ионако лошу одбрану био је превелик и константан. Ни много бољи дефанзивци од ових наших не могу успешно да се бране без добре сарадње са везним редом. Десна страна у првом полувремену није постојала. Бајевић је изводио чувене експеримете замене места левог и десног везисте, али собзиром на њихов квалитет ни то није помогло. Кастиљо је такође направио пар почетничких грешака и то на нашој половини. Баста осим једног доброг пролаза апсолутно катастрофалан, бугарин већ стандардно, човек просто бежи од лопте и дуела. Короман има проблем психичке природе и треба да се лечи. Неко му је рекао да је звезда и да је важан и велики ауторитет, а овај изгледа поверовао у то. Ђокић потпуно немоћан, није он ни приближно играч тог калибра да може сам да се носи са противничком одбраном. Притом, увек дупетом окренут голу, милион фаулова у нападу. Миловановић је, од беса и немоћи, безумно јурио противничке играче по терену, ваљда у жељи да барем неког осакати ако ништа друго. Ако, барем је борбен. Увек се обрадујем кад видим Тришовића у тиму. Ваљда зато што знам да неће провести у игри више од 20 минута. Анђелковић као Форест Гамп. Пуровић, дечко у флуоресцентним копачкама, ваљда кад се ноћу пешке враћа кући ибарском магистралом да га не згази неки камион. Мада треба бити оптимиста. Биће боље, јер горе од овог не може. Ни Милољуб Остојић а можда ни Стане Караси.
ttp://www.kristijangolubovic.net/