02-26-2007, 10:48 PM
Quote:Ђукић је урадио једну одличну ствар, ударио је квалитетан пресинг на наше задње везне и напао нас тамо где нисмо очекивали...то је наравно резултирало честим грешкама и потпуном пропашћу тактике, а то је довело до четири гола у нашој мрежи...А у три лепе! Да сам и ја једном на истој страни као и Сима. Па како их бре није срамота да кажу да их је Партизан изненадио офанзивном игром?! И'те у пм. А шта сте очекивали? Бункер можда? Пресинг на задњим везним - јаој трагедије - па то се никад није десило у фудбалу, срам Ђукића. А нешто ми паде на памет - ау јесте, па они те вежбе пресинга имају скоро сваки дан. И шта сад?
Фудбалери катастрофа, али Симо мораш признати да је Бурзановић добро појачање, а и Короман може мнооого боље.
Ако буду озбиљно радили сваки дан, могу да постану одличан тим, а опет, ако не буду, или ако буде распродаја добрих играча, опет има да извисимо...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"