02-26-2007, 06:37 PM
Prvo, izvinjavam se zbog latinice jer pisem iz skole. E sada o derbiju. Onakva beda NIKADA nije vidjena na Marakani. Manjak pozrtvovanosti, opustenost, losa taktika... Mi igrace kadre osvajanja sampionske titule imamo - vecina su (potencijalni) reprezentativci, sto mlade, sto seniorske reprezentacije i tu nema govora o manjku kvaliteta bar za ove nase prostore. Drugo, prica o (ne)uigranosti sve manje pije vodu, jer 90% ove ekipe je citavu sezonu zajedno i/li zajedno su prosli te pripreme. Trece, formacija ne valja i treba od toga odustati i vratiti se na 4-4-2. U odbranu ubaciti Bajalicu (pa mozda cak i Miladonovica!) umesto Gaja, on je rupa! Umesto 5 igraca u vezi da guse jedan drugog, treba ubaciti Trajkovica i Burzanovica koji imaju neku viziju i pregled igre i ostaviti im prostora da se razmasu. Koroman nek deluje desno, a Perovic levo tako da smo probojni po bokovima (Milijas je prespor, Trisovic nista nije pokazao, Kastilju svaka cast ali je on vise defanzivan, a Milovanovic je rupa). Treba da igramo u ofanzivnoj formaciji i gotovo, dosta je mucenja lopte i igranja bunkera. Konacno, ocigledno je da celavac ne moze sam u napadu - ubaciti Purovica pod hitno koji moze i glavom da odigra i da navuce par igraca na sebe, pa da Djokic ima prostora za gol. Bugara se resiti pod hitno - na tribine. Znaci igrace imamo, ali ne treba biti tvrdoglav sa formacijom koja ocigledno ne ide... ako se ne napale za sledeca 2 derbija sada onda ne znam kad ce, treba im dati 3-4 komada na sred one poljane! :batine
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!