02-26-2007, 02:15 PM
Био сам на Северу и морам признати да сам од самог почетка био једноставно шокиран нашом игром! видило се одмах, да партизан зна шта хоће - а ми не! Играли су сасвим једноставно, а тако ефикасно. Могу само да потврдим оно што су моја 3 претходника рекли! Бајевића нисам никада критиковао, али од једног реномираног тренера очекујем, да зна поставити тактику и мотивисати тим. Осим малог Ђуроског добио је све играче, које је хтио и не видим разлог зашто он није у станју, да направи добар тим. Па ми смо стварно без проблема могли добити још два комада - на сву срећу, Ранђеловић је једном добро одбранио, а други пут нихов неки играч је промашио празан гол. Могући разлог за онакав пораз се треба сигурно тразити и у нашем потценивану противника. Играчи су мислили, да партизане могу да добију са пола снаге - без превише залагана и трчана. То нам се сада осветило! Остаје нам само нада, да се брзо опоравимо и почнемо да боле играмо. Иначе би до краја сезоне - ако овако наставимо - могли да видимо невиђену бруку, знате на шта мислим! Иначе, осим Бурзановића и Кастија, сви су невероватно подбацили!
ПОЗ.
ПОЗ.