02-26-2007, 01:35 PM
Ја мислим да Бајевић мора да одступи од ове формације 4-2-3-1 пошто нити имамо одбрану , нити везни ред, а о нападу да и не говоримо. Боље признати да тако не иде и кренути у другоме правцу тј. ка доброј игри и победама. Под друго на терен Пуровића, Трајковића, Перовића (уместо "Благог" промашаја сезоне)и Бајалицу (уместо рупе Гаја, он је већа рупа него онај размак који има између зуба).
Исто тако један од разлога за пораз је била та традиција коју смо имали у односу на пакистан. Сви знају како је репка прошла на светском првенству, јер су се сви уздали у један примљени гол из квалификација. Таки и ми, нису нас победили на Мари 10 год, победили нас у опште 6 и дали нам гол 5. И онда урадисе све то у 90 минута с бравуром, коју смо им ми дозволили. 4 грешке 4 примљена гола. Уз то нисмо прешли половину како треба у 90 минута, на Мари...........то је за мене највећа срамота.
Исто тако један од разлога за пораз је била та традиција коју смо имали у односу на пакистан. Сви знају како је репка прошла на светском првенству, јер су се сви уздали у један примљени гол из квалификација. Таки и ми, нису нас победили на Мари 10 год, победили нас у опште 6 и дали нам гол 5. И онда урадисе све то у 90 минута с бравуром, коју смо им ми дозволили. 4 грешке 4 примљена гола. Уз то нисмо прешли половину како треба у 90 минута, на Мари...........то је за мене највећа срамота.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !