02-18-2007, 05:17 PM
Било је јасно да нас је онакав кикс гол пореметио и од самог почетка смо били у ситуацији да јуримо резултат,што је свакако утицало на игру.Такође доста лош терен, реко бих по реакцијама играча оба тима,али ипак је лакше онима што се бране.Најбољи утисак на мене је у сваком случају оставио Бурзановић и надам се да смо послије толико година добили супер играча на том мјесту у тиму.Трудио се да игра рационално,мислим да ниједну лопту није изгубио и погрешно додао...Короман солидан,као и Ђорђевић.За овог Георгијева немам шта додати у односу на горњи пост.
Судија је имао неуједначен критеријум,не мислим у односу на једну или другу екипу,већ према прекршајима.Иста ствар једном јесте ,други пут није фаул.Па онда прави паузе по сат времена док нешто не свирне,игра крене ,он тек онда свирне..
У принципу сам више очекивао,ал биће боље у сваком случају.
Судија је имао неуједначен критеријум,не мислим у односу на једну или другу екипу,већ према прекршајима.Иста ствар једном јесте ,други пут није фаул.Па онда прави паузе по сат времена док нешто не свирне,игра крене ,он тек онда свирне..
У принципу сам више очекивао,ал биће боље у сваком случају.