11-23-2006, 09:48 AM
Quote:Ozren_82 Wrote:Desna strana tima trebala bi da bude još jača ukoliko se ostvari transfer Antonija Rukavine, beka Bežanije, koji je jednom nogom na Marakani.Овај фудбалер има хрватско име и презиме и, без обзира на играчке квалитете и чињеницу да игра за репрезентацију Србије, требало би им одмах ставити до знања да га нећемо у Звезди, а не да се ћути као у случају Ђокаја.
:ruke Konacno da to neko kaze! Naime, pre dve nedelje je Dika rekao, kako je Antonio Rukavina interesantan za Zvezdu, a ja sam odmah imao istu pomisao kao i Pijanac.
Problem je medjutim u tome, sto nismo konzekventni. Po toj logici, nije ni Djokaj smio igrati za Zvezdu, a Bogami ni Muslin biti trener. Za one koji ne znaju: Muslin je "Polu-Hrvat" - sa oceve strane. Naime, stari mu je Hrvat iz Splita (by the way zove se Duje).
Drugi problem je sto Antonio Rukavina (sve mu zvuci hrvatsko, ali licno ne znam, da li je sada stvarno Hrvat) igra za Srbiju, pa ce na ovu "vrucu" temu ovdje biti dosta prepucavanja, da kako tako nesto mozemo da kazemo. Covjek je rodjen u Srbiji i igra za Srbiju, pa neka onda igra i za Zvezdu, u cemu je problem itd...
Svakako, ako bude dosao (inace za njega je zainteresovano i groblje), onda ce me zanimati reakcija Severa.
A i pitanje je u ovom kontekstu, da li mi hocemo stvarno, da budemo "cisti srpski" klub, znaci da sad gledamo i po ocevima, majkama, babama i djedovima, da li su svi Srbi ili nisu.
Poz.