11-14-2006, 11:58 AM
:nene Ne mrzim ja nikoga!!! Cak ni iz bivse uprave! Mrznja nije uvijek dobar pratitelj u zivotu! To si pogresno shvatio. Moja poenta je da nikad necu i ne zelim da oprostim onoj prijasnjoj gospodi, da su Zvezdu zamalo doveli u (finansijsku) propast, a kod navijaca su imali nevidjeni kredit! Meni nije jasno, kako se ovdje pljuje po ovima novima, a koliko godina se je cutalo (iz koga razloga?) prema onima starima?! I zasto svi oni, koji pljuju po Pixiju i Co. (koji prave gresaka i to ne bas premalo-da se mi tu ne varamo!), konkretno ne navedu par tacaka, kako bi trebalo klub izvuci iz ove situacije. Neka naprave PowerPoint-prezentacije ili nesto sl., pa neka stave to pod nos Pixiju (kad je vec toliko nesposoban).
Medjutim, to ocigledno ljudi ovdje ne rade (ili to ne zele) nego samo nabrajaju greske i kao poslastica vredjaju Pixija kao seljacinu iz Nisa, a Bajevica na nacionalnoj (citaj: jezicnoj-da sve bude gluplje covjek je Srbin, a ne Hrvat ili bosansko-hercegovacki musliman) osnovi i hoce da ga proganjaju u Hercegovinu.
Znaci, u sustini se radi o ovome: Za bivsu i ovu upravu kod nekih osoba sa foruma ne vaze ista pravila, a mislim da to nije fer!
Medjutim, to ocigledno ljudi ovdje ne rade (ili to ne zele) nego samo nabrajaju greske i kao poslastica vredjaju Pixija kao seljacinu iz Nisa, a Bajevica na nacionalnoj (citaj: jezicnoj-da sve bude gluplje covjek je Srbin, a ne Hrvat ili bosansko-hercegovacki musliman) osnovi i hoce da ga proganjaju u Hercegovinu.
Znaci, u sustini se radi o ovome: Za bivsu i ovu upravu kod nekih osoba sa foruma ne vaze ista pravila, a mislim da to nije fer!