11-13-2006, 10:57 PM
Quote:Жалио си се због прозивања управе, објасни, због чега ти то смета ?
Тренер са мојим постом нема никакве везе, боли ме курац како прича и какав је стручњак.
Nisam se zalio zbog prozivanja uprave u smislu prodali su sve zivo, nisu uradili ovo, a uradili su ono, nego zbog toga sto se pise npr. Bajevic mutavi, Stojkovic seljak od ne znam odakle i sl. Na takvo sam se prozivanje "zalio". A ako neko vice uprava napolje ok, ali ne treba ih bespotrebno pljuvati, vredjati i psovati, (ipak su oni kakav, takav deo Zvezde) - takvi su postovi npr. ne tako davno cesto bivali u najmanju ruku cenzurisani. Jedino sam to primetio, i nista vise.
Zato i stoji "sve po spisku", na kraju recenice - odnosi se samo na pljuvace, a ne kriticare.
Svako ima pravo da kritikuje i proziva (pridruzujem se ako se ne poboljsa na prolece), ali ne da pljuje clanove Zvezde i SRBE na nacionalnoj osnovi, a i ne vidim poentu psovanja uprave, i prozivanja Bajevica za mutavca - pa nije on trener Partizana, nego Zvezde.[/quote]
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"