11-06-2006, 01:44 PM
Quote:Nedopustivo lošeТа фора може да прође једном, двапут, али тако да се титула освоји-не може. Требало би мало и да се игра...
"NE igramo dobro, ali je važno da pobećujemo" - bila je fraza koja se čitave ove sezone vrtela na "Marakani". Vrtela se i izlizala. Na Voždovcu nije mogla da prođe.
Quote:acrveno-beli dres je ostao u blatu stadiona na Voždovcu.Е ово је најжалосније од свега...
Quote:Prst krivice je uperen i na Dušana Bajevića
Очито да није тај тренер кога ми требамо, све више се са разлогом сумња у његове тренерске квалитете...
Quote: Na Dušanovcu je lutao i sa izmenama i sa taktikom. Prvi put je dao prednost Raškoviću, umesto prvog strelca Đokića. Kada je menjao levog beka Trišovića, ubacio je napadača Purovića, a vezistu Trajkovića stavio na bok. Tek kasnije je ubacio Anđelkovića, koji igra na toj poziciji. Menjao je i taktiku. Kada je bilo očigledno da igrom Zvezda ne može da probije čvrstu odbranu Voždovca, sa 4-4-2 se prešlo na 3-5-2 i klasično "bunarenje"Ето разлога за сумње у његове тренерске квалитете...
Quote:DUŠAN ĐOKIĆ:Једина паметна ствар коју је Бајевић на прошлој утакмици урадио, убацио Рашковића уместо Ђокића...
TRENEROVA POSLEDNjA
PRVI strelac crveno-belih je i sam bio iznenaćen što nije počeo utakmicu sa Voždovcem.
- Nisam očekivao da ću početi sa klupe, pošto sam zdrav, ali daleko od toga da sam nezadovoljan. Profesionalac sam, odluku trenera sam ispoštovao, jer mislim da je on imao najbolju nameru. Nije mi rekao razlog, niti sam to tražio od njega - rekao je Đokić.
И зашто с Ђокић чуди, није ми јасно...