10-23-2006, 06:22 PM
Ti smijesni i bolesni ljudi vode na tabeli ispred velike OFK-e, Mladosti sa 5 i vise bodova....Izgleda jos ce mnogo vremena ce da pojedinci svate da je fudbal u Srbiji daleko ispod nule, pa samim tim ne treba ocekivati ni od Zvezde cuda. Da ponovo ne navodimo uopstenu situaciju u zemlji, ali najbolje bi bilo da se ovi momci, kojima se moze dati i naziv "dezurni kriticari" ugledaju na komsije, pa da bojkotuju Pixija i Bajavica, samim tim ne bi ni gledali bolesne, lude, nakaradne ljude iz bosanskih, bugarskih i ostalih vukojebina...
Ja sam vidjeo igru protiv Beograda i moja ocjena bi bila jedna 4 od 10. Kao sto sam rekao i to je bilo dovoljno za pobjedu u "derbiju" prvi protiv drugog. Ali sva sreca, pa se ova "cetvorka" moze popraviti na daleko bolju ocjenu, samo sto se mene tice, neka je poprave tek u augustu 2007, jer cemo i sa ovom jadnom "cetvorkom" biti prvaci u ovoj jos jadnijoj ligi i ponovo jurisati na LS!!!!
Ja sam vidjeo igru protiv Beograda i moja ocjena bi bila jedna 4 od 10. Kao sto sam rekao i to je bilo dovoljno za pobjedu u "derbiju" prvi protiv drugog. Ali sva sreca, pa se ova "cetvorka" moze popraviti na daleko bolju ocjenu, samo sto se mene tice, neka je poprave tek u augustu 2007, jer cemo i sa ovom jadnom "cetvorkom" biti prvaci u ovoj jos jadnijoj ligi i ponovo jurisati na LS!!!!