10-22-2006, 11:24 AM
За разлику од вас ја сам задовољан игром против ОФК-а. Мислим да је Бајевић дао реалну оцену 9 од 10 за игру у другом делу утакмице. Мислим да много очекујемо од игре Звезде. Пљували сте прво Георгијева, не зато што игра он лоше, реало он игра лоше, већ зато што ви не знате како је он уствари игра. Тврдим да је он овако играо и у Бугарској и у Шпанији... Очекујете да нам Пантић и Анђелковић буду бекови, па годинама су нам најбољи играчи били бекови, Баста и Луковић, два офанзивна бека који знају понешто и у одбрани. Пантић и Анђелковић нити знају одбрану а камоли да продру. Прошле године већина голова је била, Јанковић и Баста са једне и Луковић са друге пробију центаршут па гол. Видећемо Пикси са као договорио са Коларовим, који је сличан Луковићу, а и Баста се вратио. Једино са чиме се неслажем је то што не игра Пуровић, јер је он као сличан Жиги, па бих могли да му мало набацују те лопте, а он да спушта. Али опет играо је последњи пут када смо играли на Мари пре ОФК и много је грешио, али он је заслужан за гол против ОФК, из мртве позиције се заградио и направљен је фаул над њиме. И више маните се управе...