10-20-2006, 04:44 PM
Quote:-Marketing FK ,poseta stadionu(zapadnoj tribini),nove investicije u infrastrukturu,započet projekat sopstvene televizije,izgradnja sportskog centra,izrada sezonskih karata za sedenje....Sve što je nekako planirano i funkcinisalo svedeno je na NULU !
-A da ne pominjem što gospoda misle i da su iznad ogromne armije zvezdinih navijača.....
Нисам до сада хтела да коментаришем извештај са последњег заседања УО. Не занима ме да ли ће кинта за распродате репрезентативце клуб узимати у ратама или одједном, занима ме шта је (и шта ће бити) са свим овим стварима које је овде набројао Сингидунум?
Размишља ли неко из управе да лову убудуће зарађује од наплаћивања годишњих чланарина, од наплаћивања годишњих пропусница за западну и северну трибину, размишљају ли да отворе продавницу са енциклопедијама, књигама, дисковима, ретро дресовима, старим и новим бројевима Звездине ревије?!
Што се тиче најновијих чланова-спонзора, не знам како сада ствари стоје са Јатом и Ластом. Ја сам била у убеђењу да су то распале, мртве фирме које саме себе не могу спонзорисати. До јаја ако није тако.
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)