10-18-2006, 09:05 PM
[quote][quote="lucky_star"]@DelijaHH
Није ми позната прича да управа намерава да доведе у Звезду још странаца?!
Шта је Звезда, неко експериментално Експорт-Импорт предузеће из Лилипутаније или познати српски фудбалски клуб из Београда?!
[quote]
Па најбоље би било да имамо српске таленте и екстра играче, али немамо мо их и сваке године све су гори, па што не би довели странца???
Једна од талентованијих Звездиних генерација у последње време је ова са Миловановићем, Јанковићем, Бастом, Мрђом...
Да те питам, ко ће од њих постати велики играч???
Нико и никад!!!
У последњих пар година доводимо најбоље играче наше лиге и какви су Трајковић, Милијаш ...
Мислиш ли да су за НАШ клуб ???
Звезда је у последњих пар година ''избацила'' цамо пар екстра играча(Станковић, Видић, Жигић) осталих 100 који су играли за Звезду у том периоду су нестали.
Можда би било најбоље да набијемо капуљаче и да прозивамо црнце, можда би то било ОК???
Људи живимо у 21. веку, а не у 12-ом, 13-ом БРЕ, о чему ми расправљамо.[/quote]
Kratko, jasno i je*itacno! :ruke
Није ми позната прича да управа намерава да доведе у Звезду још странаца?!
Шта је Звезда, неко експериментално Експорт-Импорт предузеће из Лилипутаније или познати српски фудбалски клуб из Београда?!
[quote]
Па најбоље би било да имамо српске таленте и екстра играче, али немамо мо их и сваке године све су гори, па што не би довели странца???
Једна од талентованијих Звездиних генерација у последње време је ова са Миловановићем, Јанковићем, Бастом, Мрђом...
Да те питам, ко ће од њих постати велики играч???
Нико и никад!!!
У последњих пар година доводимо најбоље играче наше лиге и какви су Трајковић, Милијаш ...
Мислиш ли да су за НАШ клуб ???
Звезда је у последњих пар година ''избацила'' цамо пар екстра играча(Станковић, Видић, Жигић) осталих 100 који су играли за Звезду у том периоду су нестали.
Можда би било најбоље да набијемо капуљаче и да прозивамо црнце, можда би то било ОК???
Људи живимо у 21. веку, а не у 12-ом, 13-ом БРЕ, о чему ми расправљамо.[/quote]
Kratko, jasno i je*itacno! :ruke
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"