10-18-2006, 06:14 PM
Нећу да се мешам у ваш спор али ми се чини да странци за разлику од наших играча овде дођу да бих ишли даље, и то код сваког од стоји, и сваки ће вам то признати. Никоме од њих није био сан да игра за Звезду. Он је ту да игра добро, покупи ситну кинту, набави одличан уговор на западу... Фудбал је као рат, мораш да купиш плаћеника да ратује за тебе да би ти на крају имао профита. Немојте да бринете Звезда никада неће бити Арсенал да ниједан играч у саставу за један меч небуде Британац, бар не док сам ја жив.
Разочаран сам састанком јер није речено да ли ће бити те ревизорске комисије, што је опет нови члан УО неки директор, а не бивши фудбалер, што нису рекли кога ће довести, барем су тако навјављивали у медијим (могуће да је била патка), као и шта је било око тог стадиона...
Добра ствар је наравно то што смо у плусу, и што полако враћамо дугове, што је Југовић добио дете
...
Разочаран сам састанком јер није речено да ли ће бити те ревизорске комисије, што је опет нови члан УО неки директор, а не бивши фудбалер, што нису рекли кога ће довести, барем су тако навјављивали у медијим (могуће да је била патка), као и шта је било око тог стадиона...
Добра ствар је наравно то што смо у плусу, и што полако враћамо дугове, што је Југовић добио дете