03-13-2004, 04:05 PM
Quote:Boki,
Nemas pojma o "povjesti". Ne znam koje si godiste i koju si istoriju ucio u lepoj vasoj ali u svakom slucaju neko ti je napunio glavu glupostima. Vi ste se branili i odbranili od Turaka...![]()
Vas bi Turci zgazili ko mrava da nije bilo kao sto Rostov kaze Vatikana, Austrije ali pre svih nas SRBA. Da li se nekada zapitas otkud u Hrvatskoj toliko Srba, odnosno odtkud to da nas je bilo toliko. Pa raspitaj se malo...
Ako ne saznas je cu ti ispricati nekom drugom prilikom... Iskreno sada me mrzi...

Srbi su se branili od Turaka
Hrvati su se branili od Turaka
odatle 600.000 Srba u podrucju koje su na samom pocetku naselili Hrvati
po iston principu danas 2.000.000 Albanaca zive na podrucju koje su na samom pocetku naselili Srbi
nas bi zgazili Turci da nije bilo Austrije - istina
da ste Vi imali Austriju mozda vas ne bi zgazili
i samo jedno pitanje za kraj

zasto mislite da bas vi ucite jedinu neiskvarenu i istinitu "istoriju" a svi ostali uce sranja i lazi?
ja osobno neman nikakvih iluzija da je ono sta se uci u hrvatskin skolama jedina i prava istina zato sta je taj segment politicki prevazan da bi se prepustija istini. zato ja mislin da se prava istina nalazi negdi otprilike u sredini onoga sta ucite vi i sta ucimo mi. naravno da ce se u srpskin skolskin knjigama nac istinitih cinjenica koje hrvatska vlada nikad nece objavit zato sta joj jednostavno ne pasu, politicki ni bilo kako drugo. ali zasto vi mislite da to isto ne radi i srpska vlada?
a, da, zaboravija san, mi smo palili gume po Dubrovniku i klali starce po Krajini a vi ste za to vrime sasvin neduzni sidili doma i cudili se koji je kurac tome svitu koji svi od reda viruju Hrvatima a ne Srbima.
da zakljucin: ratnin zlocincima sudit, ekonomska suradnja da, ujedinjenje ne. jedini nacin da srbija i hrvatska budu u miru je da oba dvi postoje ka nezavisne odvojene drzave.
ps: bas san zadovoljan sta ste do ovde izdrzali bez jebanja ustaskih i cetnickih majki, aj pokusajte tako i dalje