09-30-2006, 05:32 PM
Quote:1. Ne, od jednog jedinog transfera nije mogao da se resi dug od oko min. 7 miliona evra, pogotovo imajuci u vidu da je CZ imala samo pola njegovog ugovora.cazzo_FCRS_forever Wrote:procitajte Piksijev intervju od danas na zvanicnom sajtu fk-a.
А што да га прочитамо?
Можда ће нам тек после овог интервјуа постати схватљиво да клуб мора живети од продаје (не распродаје!) играча а није нам то било схватљиво пре доласка нове управе?! :o
Никако ми се не свиђа што Пикси у овом интервујуу много помиње катанац на Маракани а никако не помиње милоине од трансфера.
Сви знамо колико су два и два и знамо да је обештећењем само једног играча прошлогодишњег тима могао да се реши проблем дуга! Ту је крај приче о дуговима. Све остало су шупље приче и "испирање мозга".
Не свиђа ми се што су клубу постали битнији појединци од тима. Не свиђа ми се што бацају паре (ако се већ прича да их немамо) на најскупљег тренера у историји Звезде. Не свиђа ми се што странци постају важнији од српских играча. Не свиђа ми се што никад јавност није обавештена о плановима клуба. Не свиђа ми се што се не зна ко шта ради у Звезди. Чак се ни маркетингом не баве људи из Маркетинга него се у ту сврху ангажиују неки људи "из сенке"...
2.Najskuplji trener u istoriji - mozda si i upravu - mozda je to uradjeno da bi oni sami sebe pokrili... A opet, imati najboljeg moguceg trenera ne moze da bude lose i tek treba da da rezultate.
3.
Quote:Не свиђа ми се што странци постају важнији од српских играча.A da li bi ti se svidjalo da igraju sjajni Srbi umesto njih? Pa Srbija nema dovoljno dobrih igraca i tako nesto je apsolutno neophodno. Pod pretpostavkom da je rasprodaja morala da se desi, koga bi ti doveo da igra napad sa DJokicem, ili odbranu umesto Gaja, ili sredinu umesto kastilja? Pa najbolji su vec kod nas, a NEMAJU POJMA. Takva je surova istina. Jedini nacin da Zvezda udje u LS je da bude mnogo bolja nego sto je fudbal u Srbiji, a to je jedino moguce dovodjenjem dobrih stranaca i okupljanjem sake jada kvalitetnih Srba fudbalera...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"