09-30-2006, 03:59 PM
Quote:procitajte Piksijev intervju od danas na zvanicnom sajtu fk-a.
А што да га прочитамо?
Можда ће нам тек после овог интервјуа постати схватљиво да клуб мора живети од продаје (не распродаје!) играча а није нам то било схватљиво пре доласка нове управе?! :o
Никако ми се не свиђа што Пикси у овом интервујуу много помиње катанац на Маракани а никако не помиње милоине од трансфера.
Сви знамо колико су два и два и знамо да је обештећењем само једног играча прошлогодишњег тима могао да се реши проблем дуга! Ту је крај приче о дуговима. Све остало су шупље приче и "испирање мозга".
Не свиђа ми се што су клубу постали битнији појединци од тима. Не свиђа ми се што бацају паре (ако се већ прича да их немамо) на најскупљег тренера у историји Звезде. Не свиђа ми се што странци постају важнији од српских играча. Не свиђа ми се што никад јавност није обавештена о плановима клуба. Не свиђа ми се што се не зна ко шта ради у Звезди. Чак се ни маркетингом не баве људи из Маркетинга него се у ту сврху ангажиују неки људи "из сенке"...
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)