10-01-2006, 11:41 AM
Uglavnom se slazem sa prethodnim postom! Iskreno, kada je otisla dzajkina garnitura i dosla ova nova sa Piksijem na celu bio sam optimista, kao i svi mi! Na prvi pogled je delovalo da se celokupna atmosfera oko kluba promenila na bolje i da dolaze bolji dani! Sada pocinjem da uvidjam da je 'sve isto samo njega nema.' Sta je to Piksi uradio za ovo vreme? Uzeo je duplu krunu i prosao Bragu uz nevidjenu dozu srece i apsolutno nezasluzeno, i imao srece da je promenjen sistem takmicenja pa posle 1. kola idu grupe, te nam je prodavao pricu kako smo usli u grupe ovo ono... A i za vreme stare uprave smo prolazili po 2 kola u evropi. Ove godine apsolutno se videlo da nije imao nikakav plan, nego je posle Milana sve sto valja prodao. Price o dugu mi je dosta, pa zar je jednom klubu kakav je Zvezda problem par miliona evra duga!? Gde su ti sponzori, gde su to pare koje je Piksi obecavao da Zvezdi nece vise biti problem?
Od svega mi najvise smeta sto nemaju nikakvu viziju za buducnost! Sve rade od danas do sutra! Trebali su lepo na pocetku mandata dovesti trenera i dati mu ugovor na 5 godina i lepo reci 'imas sva ovlastenja, reci kakvi igraci ti trebaju, imas vreme da napravis tim'! Ako oni planiraju da svake godine prodaju i trenera i pola igraca nema od toga nista. Stojkovic kaze kao da ce Zvezda raditi na principu 'dovedi jeftino a skupo prodaj'! Pa sa tom logikom niko nije uspeo, mislim koji ce mu qrac onda te pare ako nece dovoditi prava pojacanja! U fudbalu vazi pravilo koliko para toliko muzike, on izgleda to ne shvata i misli da se od govana moze napraviti pita. Olimpijakos, Galatasaraj i ostali slicni ulazu po 20 puta vise od nas pa ih samaraju po evropi, a on bi sa nekom sicom da uspe... ne ide to tako..
Od svega mi najvise smeta sto nemaju nikakvu viziju za buducnost! Sve rade od danas do sutra! Trebali su lepo na pocetku mandata dovesti trenera i dati mu ugovor na 5 godina i lepo reci 'imas sva ovlastenja, reci kakvi igraci ti trebaju, imas vreme da napravis tim'! Ako oni planiraju da svake godine prodaju i trenera i pola igraca nema od toga nista. Stojkovic kaze kao da ce Zvezda raditi na principu 'dovedi jeftino a skupo prodaj'! Pa sa tom logikom niko nije uspeo, mislim koji ce mu qrac onda te pare ako nece dovoditi prava pojacanja! U fudbalu vazi pravilo koliko para toliko muzike, on izgleda to ne shvata i misli da se od govana moze napraviti pita. Olimpijakos, Galatasaraj i ostali slicni ulazu po 20 puta vise od nas pa ih samaraju po evropi, a on bi sa nekom sicom da uspe... ne ide to tako..