03-12-2004, 10:03 PM
Vi se niste odbranili od turaka nego vatikan i austrija. Mi smo izmedju smrdikana i islama, ne zna se ko nam vise zla zeli i ko nam ga je vise naneo. Za tvoju informaciju u Zap. Hercegovini su se slavile Slave dok to austrougarska nije zabranila i mukotrpnim zlocinackim radom tu tradiciju skoro ugasila. Inace imam ortaka iz Capljine koji je hrvat po nacionalnosti a Pravoslavne vere, ti ljudi su od dva zla(islama i katolicanstva) izabrali "manje", ustvari prodali su veru za veceru. Rece kapetan jezgra da se niko ne bi vratio u Krajinu! Tu se varas, recimo znam nekih 20 krajisnika od 20-30 god. ovde na "novom" kontinentu i vecina bi se sutra vratila na svoje, to su ljudi sa papirima ovde da ne govorimo o nesrecnicima u Srbiji bez krova nad glavom. Ne boj se vratice se sve na svoje.
PS.
takodje svi ti krajisnici imaju pravo na vase drzavljanstvo, ako udjete u EU svi ce ga hteti(i dobiti) tako da okreni obrni glasace isto Srba na vasim izborima kao i pre rata. Recimo jedan moj drug koji je vrlo aktivno ucestvovao u "balvan revoluciji" ce imati ista prava kao ti kapetane jezgra, life sucks doesn't it? Jebiga tako vam je kako vam je, nasilje smrdi i ne vodi nicemu, dzaba ste jeli govna 4 godine i ubijali zene i decu, al' sta's.
PS.
takodje svi ti krajisnici imaju pravo na vase drzavljanstvo, ako udjete u EU svi ce ga hteti(i dobiti) tako da okreni obrni glasace isto Srba na vasim izborima kao i pre rata. Recimo jedan moj drug koji je vrlo aktivno ucestvovao u "balvan revoluciji" ce imati ista prava kao ti kapetane jezgra, life sucks doesn't it? Jebiga tako vam je kako vam je, nasilje smrdi i ne vodi nicemu, dzaba ste jeli govna 4 godine i ubijali zene i decu, al' sta's.