09-27-2006, 09:57 PM
Posle Piksijeve izjave u ponedeljak da Bajevic definitivno ostaje kod nas sledi nova izjava u petak kako nazalost nismo mogli da zadrzimo Bajevica i kako je stigla ponuda koja se ne odbija......Toliko o tome da li nas Piksi laze.....
@drenke
I ja bas gajim neki negativan optimizam..... :lol: Salu na stranu izgleda da u sastavu nece biti Purovica i Trisovica zbog gripa(mada jos postoji mogucnost da odigraju)....I Randjelovic je sigurno u timu....Ocekujem da po prvi put ove sezone ne odigramo kao picke i ostanemo u evropi koja po meni je i najbitnija u svakoj sezoni.....
Sastav tima
Randja
Pantic---------Gaj-----------------------Biske-------------Trisovic
Georgijev-------Milovanovic--------Kastiljo---------Perovic
Debeli--------------Djokic
Ovako misli Bajevic a ja bi tu ubacio Purketa od pocetka kao i Tadeu-a umesto Bugarceta.....
Sve u svemu svi na Maru pa sta Bog da.......
@drenke
I ja bas gajim neki negativan optimizam..... :lol: Salu na stranu izgleda da u sastavu nece biti Purovica i Trisovica zbog gripa(mada jos postoji mogucnost da odigraju)....I Randjelovic je sigurno u timu....Ocekujem da po prvi put ove sezone ne odigramo kao picke i ostanemo u evropi koja po meni je i najbitnija u svakoj sezoni.....
Sastav tima
Randja
Pantic---------Gaj-----------------------Biske-------------Trisovic
Georgijev-------Milovanovic--------Kastiljo---------Perovic
Debeli--------------Djokic
Ovako misli Bajevic a ja bi tu ubacio Purketa od pocetka kao i Tadeu-a umesto Bugarceta.....
Sve u svemu svi na Maru pa sta Bog da.......