09-26-2006, 05:50 PM
Quote:Woodoo Wrote:Све је било много боље у Џајкиној ери. :neneВи Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке. Под Пиксијем смо у сезони 05/06 остварили на спортском плану исти резултат као и под Џајком у сезони 03/04 (Дупла круна + пролаз у првом колу Купа УЕФА). После те сезоне се Пикси послужио управо Џајкиним рецептом и продао чак 7 стандардних првотимаца у једном прелазном року.
Quote:Ako Bajevic hoce stvarno ostati, ostace, niko ga nece oterati, a najmanje Pixi, koji ga je i doveo. A ako nece, onda ga ni ne treba drzati, vec naci najbolju soluciju za klub, a to je dobrog trenera i kasirati obestecenje za Bajevica.НЕ! Пикси држи његов уговор. Без обзира да ли Бајевић хоће или неће да иде, његова је дужност да га НЕ ПУСТИ, ако се већ толико бусао тиме да је довео највећег српског тренера.
Не стајем ни на једну страну али сећате се колико година смо били у сенци пакистанаца и од 91 ми смо ако се не варам освојили 3-4 титуле они дупло више Пикси је већ у првој сезони освојио дуплу круну и играли смо 5 мечева у европи из које смо несретним сплетом околности испали...Пикси је продавао играче али да би се дуг вратио то је и морао да уради не знам како другачије би и могло трагедија би била после свих ових продаја да смо опет у дугу а ако је пикси рекао да нисмо верујем му а ако јесмо онда стварно не видим разлику између ове и претходне управе.Пикси јесте продао играче али је довео солидна и звучна појачања без обзира дал сад Аилтон добро игра дал је у форми Пиксијев задатак је био да доведе достајне замене за продате играче и то је он и урадио...Пре 3-4 сезоне као главна појачања су били Спалевић,Ораховац....Још нешто ако играч или тренер хоће да иде може пикси или било ко други да каже не може ал тај играч ће убрзо бити незадовољан,неће се залагати...е шта ће нам као такав неко у тиму не треба нам...Још нешто олако пљујете по легенди Џајићу заборављате неке ствари...И сигуран сам да су ситуацији код нас у његово време највише кумовали његови сарадници а не само он.