09-24-2006, 10:56 PM
Upravo javise na voljenom rts-u kako Bajevic definitivno posle cetvrtka napusta nas klub za sumu od 1mil evrica koju placa pola on a pola Pao.....Dakle ostadosmo i bez trenera i to usred sezone ali nas fond ili Piksijev dzepic je uvecan za milku vise.....Posle svega bilo bi dobro kada bi i naseg ekonoma zajedno sa baba-serom uvalili za neku lovu jer dugovi su posle ovoga jos i veci.....
Mislim da odlazak Bajevica i nije neka misterija,jednostavno covek nista konkretno nije uradio a da li je i mogao postavlja se pitanje...?I onda dolazi Pao sa ogromnom lovom koju prosecan gradjanin Srbije retko odbija a pogotovu trener koji gleda sto pre da pobegne ...?Brine me to sto ce on predvoditi nas tim i na utakmici sa Liberecom pa stvarno nije mi jasno da li vredi drzati njega na klupi kada sigurno nece imati skoro nikakvih motiva ......
Za Dujketa jos nista nije potvrdjeno ali kao u nekim smo pregovorima....
Mislim da odlazak Bajevica i nije neka misterija,jednostavno covek nista konkretno nije uradio a da li je i mogao postavlja se pitanje...?I onda dolazi Pao sa ogromnom lovom koju prosecan gradjanin Srbije retko odbija a pogotovu trener koji gleda sto pre da pobegne ...?Brine me to sto ce on predvoditi nas tim i na utakmici sa Liberecom pa stvarno nije mi jasno da li vredi drzati njega na klupi kada sigurno nece imati skoro nikakvih motiva ......
Za Dujketa jos nista nije potvrdjeno ali kao u nekim smo pregovorima....