03-17-2004, 03:13 PM
Imate komplekse radi te konjusarske metle koju sam spomenuo ranije. Dubrovacka republika, je dubrovacka a ne hrvatska, zato se i zove dubrovacka a ne hrvatska. Crna Gora nikad nije prestala da postoji kao drzava, ni u tursko doba, recimo kad im je Napoleon ponudio konzula na Cetinju, rekli su mu ne, on im je porucio da ce ih zgaziti(najjaca sila sveta u to vreme) odgovor je opet ne, pa ti vidi sta ti je Srbski mentalitet, paralele izmedju Crne Gore i Dubrovnika mi ne povlaci jer to nije isto. S_S_S: Dusan je bio Srbski car, usput je vladao i Grcima(nije se zvao Jorgos nego Dusan i bio je Srbin), inace jedini vladar nas koji je osvajao i zbog toga nikada nije posvecen. Mizerno je da kao vrhunac svog postignuca iznosite to sto imate veci standard od trenutno drugog najsiromasnijeg naroda u Evropi, koji pritom ima vise od vas, recimo sve pare su vam u stranim bankama, sve sto vredi kupuju od vas. Krene rasprava o istoriji, kad vam dokazemo ko je ko onda krenete o svojim kompleksima, sta me boli za vase komplekse. Dragi moji, uvek ste imali manje od nas(drzavnost, istorija, imate je i vi ali drukciju). Smogovac nisi mi odgovorio kolko si vremena proveo na ratistu? Sta mislite o prici internacionalnih dragovoljaca(link od ranije)? Poredite nasu drzavnost i vase slugeranje, jeste li vi u redu?