09-18-2006, 08:27 PM
Mislim da Bajevic nije castan covjek, da bi bio trener nekog tamo kluba iz vukojebine u Kini ili Koreji... Slazem se da on mozda snosi najmanju krivicu, ali ipak je on trener i odgovoran za igru tima. Necu i nemam pravo da odavde pametujem i mudrujem, kako se igralo ili kako se trebalo igrati u Liberecu i u nedelju, samim tim sto nisam bio u mogucnosti da vidim sliku sa tih meceva. Ali ja cak imam razumijevanje i za Piksija i za igru tima, za Bajevica pogotovu. Ipak ne mozes od novosatavljenog tima bez priprema na brzinu sastaviti jak kolektiv. Mislim da treba malo vise vremena proci da bi se sve uigralo i uskladilo. Ja ocekujem, tek kad na zimu ekipa bude ponovo pojacana i kad zajedno odrade pripreme, da u proljece zaigraju onako kako ocekujemo. Do tada treba odrzati korak u ovoj jadnoj ligi, sto ce nam uprkos svemu uspjeti i moliti se Bogu da nam pokloni tri komada protiv Slovana. Ali ako nam ovo ispadanje od Libereca donese, sa uigranim i kvalitetnim timom, Ligu Sampiona sledece sezone, onda mislim mozemo preboliti eventualni neuspjeh od Ceha. Ja bi zaigrao na kartu strpljena...
Jedino sto mi smeta je zalaganje igraca i odnos prema obavezama i dresu koji nosi...Za tako nesto nema mjesta razumijevanju i strpljenju!!!
Jedino sto mi smeta je zalaganje igraca i odnos prema obavezama i dresu koji nosi...Za tako nesto nema mjesta razumijevanju i strpljenju!!!