09-16-2006, 10:48 PM
Quote:И ја сада треба ду будем забринут што је Бајевић у бедаку?Мене апсолутно не занима како се он осећа, он добро зна зашто је доведен у Звезду и за то је дебело плаћен.Према томе он нема право да глуми неку тетку, и да сада ми морамо њега да молимо да се орасположи.Нема право ни на какве изговоре јер за сад апсолутно ништа позитивно није урадио са овом екипом (не рачунам победе у овој нашој јадној лиги).Зенга прошле године није имао нешто пуно бољи тим, али су се видели резултати.Pa kao sto je neko gore pomenuo, Bajevic nije ni mogao da uradi nesto pozitivno (Eventualno je mogao da izbaci Milan ;pivo ), jer je njegova ekipa prodana, a ova sada je u pripremnom periodu, kada je za rezultat mnogo vaznije kako se igraci snadju, nego sta im trener kaze. Sta bi im ti rekao, uradio, predlozio pred Liberec? Pa oni verovatno ni ne znaju imena jedni drugima, koliko ih novih ima. To sve ipak ne znaci da treba verovati u ovu ekipu (mada im ja verijem 100% tek od sledece sezone).
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"