09-16-2006, 03:23 PM
Quote:goku Wrote:A na sportskoj centrali tvrde da se radi o Panatinaikosu!Manite se nasih novinara a pogotovo pressa(kurir).И у Новостима је данас изашао текст где је наводно Панатинаикос заинтересован за Бајевића, али манимо се тих текстова.
Моје је мишљење да је Пикси Бајевића летос прилично зајебао. Вероватно му је у преговорима обећао куле и градове не би ли се он одлучио да ипак прихвати позив Звезде и врати се у овај наш јадан фудбал. Сигурно је било приче да имамо тим који је освојио дуплу круну, да имамо пара и да он само треба да каже која појачања хоће и Пикси ће му их довести. Човек вероватно поверовао, дошао, кад он к*рац. Тим се распродаје, пара нема, а он мора од гована да прави питу и да своје име ставља на коцку што је најмање хтео. Зато је ваљда сада и толико утучен, јер све нешто мислим да се осећа изиграним.
100 % се слажем . Уверен сам да му је на почетку сезоне просипана друга прича. Уосталом , ја нисам никад видео да један тим прође припреме, а онда се прода окосница тог тима . А и нешто ми се чини (иако се маса неће сложити) да ћемо Ковачевића правити од блата. Колико год је правио срања, фали нам такав играч