09-15-2006, 07:34 AM
Quote:Сви пљујете играче, а Бајевића?Мени се уопште не допада како играмо од када је он преузео тим.Мења поставу сваку утакмицу, ставља играче на позиције на којима никада нису играли.Ја поштујем све што је урадио у Грчкој, али за сада је на мене оставио врло лош утисак. :boks
Ово је велика истина... Хтели ви или не али са Зенгом је то некако било течније, лепше иако је он Италијан, а они не умиру у лепоти баш када је фудбал у питању... Причао сам о томе још када је доведен Бајевић, али... Дај Боже да нисам (нисмо) у праву...
Милијаша сам ја први бранио пре пар дана на овом месту, али изгледа да су неки овде гледали Милијаша прошле сезоне а синоћ не... СПОР СПОР СПОР, СЛАБ СЛАБ СЛАБ (физички), без кондиције, бвез концентрације, ужас!!! Мивела је још био и солидан, не знам чему толико пљувања, он никада није ни умео боље па је синоћње издање мање више ок... А Бишевац, хвала Богу па и њега продаде Пикси, једина исправна продаја од када је дошао, рупа рупа и рупа, глуми дриблера, а на свом месту катастрофа...
Ма шта који мој причамо уопште о њима, треба причати у хвалоспевима о људима који су путовали 1000 км тамо и још толико назад, оставили глас на стадиону и певали као да им је последње!!! Капа доле и мој наклон...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "