08-14-2006, 01:16 PM
Пазите није баш тако што се Перовића тиче имао је он добрих утакмица али сада стварно није у форми плус што га Бајевић сељака са једног места на друго...Није баш лако да једној текми играш бека на другој играш везног итд не може тако лако то да функционише плус дефинитивно није у форми.А ни прошле године није много играо код Зенге.Не знам можда је рано још за давање оцена видећемо још.
Иначе читам Бајевић хоће да доведе Мутавџића мислим да му не треба да је Анћелковић наставити са добрим партијама само му треба утакмица још у ногама јер му је синоћња ако се не варам била прва ове сезоне а иначе ме је прошле сезоне одушевио у Земуну тад ми чинило да Луковић није бољи пуно од њега.А Мутавџић плус има 30 и кусур година.
Иначе читам Бајевић хоће да доведе Мутавџића мислим да му не треба да је Анћелковић наставити са добрим партијама само му треба утакмица још у ногама јер му је синоћња ако се не варам била прва ове сезоне а иначе ме је прошле сезоне одушевио у Земуну тад ми чинило да Луковић није бољи пуно од њега.А Мутавџић плус има 30 и кусур година.