07-27-2006, 11:36 AM
Namerno sam sacekao da svi ispisu sve sto imaju pa da ja kazem nesto. Iskreno mogu da kazem da je igra Zvezde bila i vese nego ocekivana, videlo se iz aviona da cemo igrati na 0 u Korku, po mogucstvu da damo gol, tako je i bilo. Ranjdjelovic sasvim solidan uhvatio je sve sto je mogao; Pantic zna solidan u prvom poluvremenu u drugom nije imao snage bio je umoran; Joksa bolji nego sto sam mislio morao je da pokriva levu stranu, da pomogne Perovicu; Bisevac odlican nije imao standardne kikseve svaki dan je sve bolji ima sansu da bude kao Vidic; Perovic u napadu onako u odbrani nikako, trerba mu 20 meceva da bi se privikao na tu poziciju i naucio kako se to radi, pitanje je da li mi imako vremena da to cekamo; Kovacevic isti onaj od prosle godine; Milovanovic solidan nije to toliko lose kao sto mi vidimo; Basta i njemu kao i Perovicu treba nekih 20 meceva da bi mogli da se priviknu na tu poziciju; Georgijev solidan mozda smo ocekivali malo vise od njega; Jankovic je Jankovic imace kao prosle godine utakmice na kojima igra odlicno a imace i utakmice za zaborav, da li ce to Bajevic da trpi ne znam; Zigic koliko je mogao uradio je nista pametno nisu vidli od njega ovi slini skauti i menadzeri sem par intervencija u odbrani; Milijas spor, spor, spor i samo spor, zna fudbal ali spor...; Djokic se borio kao i obicno ali bez uspeha.
Ocekujem bolje na Mari, ocekujem otvorenu tekmu sa obe strane, mozda vise golova, ali ovo je sve ocekivano ali bolje nego prosle godine u isto vreme.
P.S. Mozda bi svoj pogled na tekmu mogao da da North Side 011
Ocekujem bolje na Mari, ocekujem otvorenu tekmu sa obe strane, mozda vise golova, ali ovo je sve ocekivano ali bolje nego prosle godine u isto vreme.
P.S. Mozda bi svoj pogled na tekmu mogao da da North Side 011