07-26-2006, 11:44 PM
Quote:SerbianEagle Wrote:Slawisha a ko za tebe nije rupetina? ocigledno da si zaboravio vise o fudbalu nego sto iko drugi zna.Nije stvar u tome, zadovoljan sam pobedom uprkos losoj igri, stvar je u tome sto mislim da mozemo da imamo jaci tim stavljanjem Milijasa umesto Milovanovica!
Pa covece javi se Piksiju za neku funkciju u klubu.
Utakmica je odigrana, pobjeda je ostvarena, gol nije primljen.
Majstore, pa ti konstantno pljujes po klubu, upravi i igracima, ajde malo dodji sebi i spusti se na zemlju. Pogledaj gde zivimo, kakav nam je standard, pa stoga ni fudbal ne moze biti bolji. Pravi Zvezdin navijac navija i za petlice voljenog nam kluba i ne sere stalno po igracima, treneru, taktici. Mi nemamo Kaku, mi imamo Milovanovica, shvati. Dokle god taj decko(ili bilo ko drugi)odaje sve od sebe za nas klub, pravi navijac treba da ga postuje i bodri.
Napravi svoj klub kad si tako pametan i dovedi ga do vrha evrope majstore ili igraj Manager pa se tamo kurci.Znam je da je ovo forum i da svako ima pravo na svoje misljenje, ali brate preterao si.
Mislim, nema ljutnje, samo malo promisli pre nego sto sednes da napises nesto.
Dobili smo 1:0 i to je najvaznije, na Mari ce biti 3-4 i to je to, a sta ce dalje biti videcemo, ne moras ti da nam predvidjas. Moramo da shvatimo da se nasa sudbina resava u petak, kad je zreb za trece kolo. Ako dobijemo Arsenal, Milan, Liverpul ili nekog tako jakog, trebace nam 300 puta jaci tim da ga izbacimo, a ako dobijemo slabije protivnike, uz pomoc Severne armije, Zvezda prolazi sa sve "rupom" Milovanovicem, "izgubljenim" Bastom i slicnim.