07-22-2006, 11:42 PM
Sto se tice igraca koji bi dosli kao pojacanje mislim da je ovaj termin za pojacanja vrlo nezahvalan,jer jedna grupa igraca je zajedno prosla mukotrpne pripreme,odigravala prijateljske tekme i sada se nakon toga pojavi neko ko bi kao trebalo "ravnopravno" da konkurise za mesto u timu,to je smesno i cini mi se da je prelazni rok sto se Crvene Zvezde tice zatvoren.Koliko sam primetio Bajevic nije takav covek i pitanje je koji bi ga igrac tako zadivio da ga ubaci u konkurenciju za prvu postavu a da ovaj pri tom nije prosao bar dao priprema sa ostatkom tima.Naravno da postoje takvi igraci,ali za njih ZVEZDA nema para...Tako da dragi moji nesto mi se cini da je to sve sto se ovog prelaznog roka tice,postoje spekulacije oko dovodjenja jos jednog igraca(nagadjaju se razni) ali sve mi se cini da cemo do sledece kupo-prodaje cekati zimu...
E da,archer donekle si upravu,ali ja ostajem pri svom tekstu,otprilike da je prava stvar negde izmedju.Najbolje bi bilo da u dve tekme sa Kork-om steknu samopouzdanje,jer pozitivno ludilo i pozitivni bezobrazluk u sportu pomera granice,ali naravno pri tom ne mislim da se opuste i uobraze da su ne znam ni ja sta...Ali u svakom slucaju da ih zgaze !!! ;pljuga
E da,archer donekle si upravu,ali ja ostajem pri svom tekstu,otprilike da je prava stvar negde izmedju.Najbolje bi bilo da u dve tekme sa Kork-om steknu samopouzdanje,jer pozitivno ludilo i pozitivni bezobrazluk u sportu pomera granice,ali naravno pri tom ne mislim da se opuste i uobraze da su ne znam ni ja sta...Ali u svakom slucaju da ih zgaze !!! ;pljuga