07-20-2006, 07:39 PM
Quote:Realno i pored toga sto smo kao nacija fudbalski izuzetno stagnirali i sto smo nazalost pali na taj nivo da igramo cak i drugo kolo kvalifikacija za LS,a pre nepunih 15tak godina smo bili na krovu evrope i sveta ipak moramo da zgazimo taj Kork Siti.Smatram da bi bilo odlicno kada bi i premasili ocekivanja i stvarno pobedili Irce sa velikom gol-razlikom,jer bi Irska mreza puna golova nama dala krila i nemerljivo samopouzdanje pred to odlucujuce trece kolo.Jer ovo je mlada ekipa kojoj bi tako nesto izuzetno znacilo,verovatno bi dobili napad euforije i sigurnosti i upravo na to ludilo bi mogli da prodjemo cak i nekog mnogo kvalitetnijeg protivnika u narednoj rundi,ali ja se raspisah...Polako,maksimalna koncentracija i ozbiljnost je kljuc prolaska tog Kork Sitija.Do sada nikad nisam cuo za njih,ali upravo zbog toga mislim da nisu protivnik od koga se treba bojati.Ali bez obzira max. oprez,setite se dvomeca sa Kiparskom Omonijom i prolazom na "jedvite jade" golom Lea Lerinca pred sam kraj tekme. ;pljuga
Ocekivao sam da ce neko ovo napisati. Ovo moze da izazove i kontra efekat. Nasi pomisle mnogo smo jaki pa nam dodje npr. Galatasaraj pa se ovi nasi zalete ko volovi pa puknemo. Mislim da je najbolje da ih dobijemo bez problema i muka ali nikako da ih odvalimo nesto strasno. Dva puta po 2-0 bi bilo odlicno. Ali nista o tome jos je rano. Otisao je Mladenovic konacno i njega sigurno vise nikada necemo videti na Marakani kao fudbalera. Sta bi sa Miladinovicem ne znam :zbunjen ? Ove godine ocigledno cemo imati par fudbalera viska koji bi mogli jos na kaljenje. Prvenstveno mislim na Adamovica ako Miller ostane, pa i Raskovic, a iz kluba bi mogao i Krvi. Suzuki nije bio ni rezerva protiv Rada, znaci nije ni u prvih 22 igraca. Sta sa njim stvarno ne znam, on gde god da je igrao u Evropi nista nije pokazao. Misalim da nam je potreban neki mladi desni bek, najbolje iz podmladka, da bude rezerva Panticu. ;pljuga