07-15-2006, 01:30 AM
Quote:Igor_RS Wrote:Da li neko moze da mi kaze nesto detaljnije o Tutoricu, nemam pojma koje taj decko???Alo decko, alo, nama brani Randjelovic, a cetvorka pozadi je Perovic-Tutoric-Bisevac-Basta! :o Ko sa takvom odbranom misli da cemo u LS ili je lud ili iz njega govori navijacka strast! Samo sto sam ja naucio da u ocekivanjima potisnem navijacku strast i sagledam stvari realno, kao sto vidim vecina nije!
A Slavisa ako nemas sta pametno reci, nemoj se ni javljati na forum(bez ljutnje).
Nista moracemo da igramo na gol vise......

Salu na stranu mislim da je odbrana stvarno dosta losa ali ko zna mozda Bajevic ima neki carobni stapic.....Nesto me vec hvata prpa bez obzira na ovo ohrabrujuce izdanje protiv Ceha,jednostavno srce bi mi stalo kada bi se nesto ne daj Boze desilo vec protiv ovih vezara u prvom kolu a i ovi Kiprani nisu toliko naivni jer sam negde procitao da su kupili kapitena Poljske repke.....Sto se tice pojacanja na mestu stopera jos uvek nista ali vec sada mozemo biti sigurni da i ako neko dodje nece igrati u ove 2 sledece utakmice....