07-03-2006, 09:24 PM
Quote:pravi Bole car Wrote:Crvena Zvezda izravno u Ligi prvaka 2006/07.
Šala.
Ne.
Trebaju se poklopiti 2 uvjeta:
1) Talijanski klubovi moraju biti izbačeni iz euronatjecanja.
2) Danas je Fifa suspendirala grčki savez tako da ni oni ne smiju biti pomilovani i igrati eurokupove.
Ja nigde nisam procitao da ce italijanske klubove izbaciti iz Evrope. Ukoliko Juventus, Milan, Fiorentina proglase krivima njih ce izbaciti a na njihova mesta ce doci Inter, Roma i ko je vec bio peti, sesti a nije muckao. Znaci Italija ce imati svoja 4 predstavnika u svakom slucaju. Bar sam ja tako skapirao...
Videcemo kakva ce pomeranja doneti izbacivanje Grka ali ne verujem da se sta bitnije menja. Eventualno ce neko iz povlascenog sesira uskociti direktno u grupu a na njegovo mesto doci neko iz naseg sesira... Videcemo
Mi da se spremamo za Kipar ili Irsku a za ostalo otom-potom...
Nikola 82, rec je o Miladinovicu koji ce najverovatnije u Torpedo iz Moskve
Kao prvo, na nasu zalost tesko da mogu da izbace bilo koga od italijanskih klubova iz Lige sampiona. Milan, npr. nema teorije ni iz Serije A da izbace, a kamoli lige sampiona jer ako su muvali, muvali su na malo. Osim toga, Silvio Berluskoni je ponovo postao predsednik, te bi igrali, sve i da su Svetsko prvenstvo namestili :finger .
PS Zasto je grcki savez suspendovan??? A kad smo vec kod SC, rekli su i da ce prodati nekog mladog reprezentativca. Tu tesko da su mislili na Miladinovica. Zna li neko ko je to?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"