06-12-2006, 11:26 PM
Svidja mi se ta stvar sto je ranije izvrsena prozivka igraca i sto je napravljen celokupni plan priprema,gde se zna kada se prikljucuju igraci iz mlade reprezentacije kao i seniorske(A) reprezentacije.Tako da ce svaka grupa igraca koja bude dolazila na pripreme i prikljucivala se ekipi imati svoj rezim rada.Dobro je sto ce ovi momci koji do sada nisu imali obaveze poceti da se spremaju i dobro je da ce se spremati duze od ostalih jer realno gledano svi prozvani igraci moraju da rade i treniraju kao konji ako zele neki uspeh s' krajem leta,jer nemaju taj kvalitet kao ovi trenutno odsutni.Moraju da rade,da se usavrsavaju,jer kada budu bili svi na okupu i kada se u zavrsnoj fazi priprema ekipa bude uigravala da svi budu ako je to ikako moguce fizicki,tehnicki i takticki isto pripremnjeni kako bi Bajevic lakse pronasao pravu igru i pravi tim i na vreme neke slao na pozajmice i transfer liste.I naravno da do tada osim ocekivanih "pojacanja" iz nase lige,bude i onih najavljivanih velikih i stvarno korisnih...po meni najvise nam je potreban dobar golman,sto se mene tice to je prvo na listi zelja. ;pljuga