06-05-2006, 12:23 PM
Quote:То је неки Бугарин који је наводно добар играч, али с оббзиром да га нико од нас вероватно никада није гледао све је на рекла-казала...
А што се тиче Басте, каква црна репрезентација па он тако игра већ годинама, само што све надокнађује својом брзином... Посебно ако га гурну у средину, ту он нема шта да тражи, јер има технику мало бољу од моје баке... Он је све што је показао у Звезди показао по страни са том брзином и понеким добрим центаршутом... И он као и већина ових играча нису технички потковани, не знају да дриблају, као да у млаћим категоријама није рађено са њима... Па да ли се ико сећа неког дриблинга нашег фудбалера (изузеци су Бошко и Луковић)... Све се решава ако си бржи или снажнији од противника а некада је било обрнуто... Реално, тако да се слажем да је било боље да је оста Стојковић или Луковић али шта је ту је...
Немој неко да сад изврне целу причу па да испадне да сам ја рекао да је Баста много лош, једноставно мислим да није много вредан играч као што неки желе да га представе... За нашу лигу супер, а за нешто више тешко... Ни он а ни поједини које доводимо, одводимо итд...
Stojim iza ovoga sto si rekao,potpuno delim misljenje sa tobom.I secam se jednom smo bas razvezali pricu o tome da li Basta treba da predje u vezni red,pa da dovedemo nekog kome je prirodna pozicija upravo taj desni bek koga igra Basta.Jer navodno to nije Bastina pozicija i on to igra po potrbi,sto ja ne priznajem.Basta se odlicno snalazi na poziciji beka,i upravo se na tom mestu afirmisao.A u vezi se uopste ne snalazi i nema taj uticaj u ekipi kakav ima po desnoj strani,i istina je da nema neku zavidnu tehniku,ima par laznjaka koje koristi i koji su mu upravo u ovoj sezoni prolazili kao nikada,setite se kako je prosetao(izlomio) svog cuvara i centrirao cini mi se protiv Zemuna na MARAKANI.Sasvim dobar i pristojan igrac na toj poziciji,za nasu ligu vrh igrac.Trebao bi on jos mnogo da radi i da se usavrsava.Ima talenat i mald je i to mu u ovom trenutku najvise potize cenu,ali ne verujem da mu je cena basnoslovna i da je toliko trazen koliko mi ovde pricamo... ;pljuga