02-06-2004, 11:31 PM
Normalno da je klonja primarna
. Zivot mi se smuci kad vidim seljake kako pisaju na vrhu tribine jer ih i mrzi i muka im je da idu do klonje. Mozda je to nekome gotivan trip, ali iskreno, kad se zna da u klonji mozes samo da se otrujes i zaradis neku bolestinu - takve mogu i da razumem.
Da sam sakupljao isecke iz novina sta su sve obecavali Dzaja, Boske i kompanija videla bi da od svega nije bog zna sta uradjeno. Da ne pricam o trenaznoj hali u saradnji sa KK koja je trebala da bude uradjena u junu 2003. a kao sto se da primetiti, nije ni pocela sa izgradnjom. No dobro, postoje nacrti, idejna resenja, dobra volja, jos sunce da ogreje, Zidan da potpise i svi projekti ce biti zavrseni - u rekordnom roku.
Naravno, lova je uvek bila problem, treba svu nasu celjad nahraniti i napojiti, to su ipak veliki troskovi. Zato je primarnije, cak i od klonje
, prodati Vidica, Markovica i Mladenovica, da nam deca u mladjim kategorijama vise jedu spanaca i graska, da unose vise vitamina kako bi najzad poceli da pobedjuju partizanke koje ih lese redom, uz izuzetak omladinaca. A za resavanje idejnih projekata ima vremena, cekacemo ulazak u EU pa da resavamo i ta pitanja, sad je ipak prerano...
Sto kaze Cvele - ne verujem lopovima :bes

Da sam sakupljao isecke iz novina sta su sve obecavali Dzaja, Boske i kompanija videla bi da od svega nije bog zna sta uradjeno. Da ne pricam o trenaznoj hali u saradnji sa KK koja je trebala da bude uradjena u junu 2003. a kao sto se da primetiti, nije ni pocela sa izgradnjom. No dobro, postoje nacrti, idejna resenja, dobra volja, jos sunce da ogreje, Zidan da potpise i svi projekti ce biti zavrseni - u rekordnom roku.
Naravno, lova je uvek bila problem, treba svu nasu celjad nahraniti i napojiti, to su ipak veliki troskovi. Zato je primarnije, cak i od klonje

Sto kaze Cvele - ne verujem lopovima :bes
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)