05-18-2006, 01:16 AM
[quote="redwarrior"]ja verujem pixiju...on je preuzeo tim u teskom trenutku za nas...finasije je koliko toliko sredio,doveo toyotu,igrace,ne zaboravite da pre nego sto je doso zenga(polusezona) imali smo 5 bodova manje od groblja...a na kraju 7 vise, to je motiv vise da mu verujemo a sto je prodao prodao je i morao je...sada mozemo samo da sacekamo sta ce biti dalje da li ce zigic ostati ili sta ce vec biti..prelazi rok je tek za 1 mesec i mozemo da dovedemo neke igrace pre sve ga dobrog golmana i neke i udbrani...toliko od mene...
s verom u Boga za Zvezdu i Ligu Sampiona
:jebanje :jebanje :jebanje :ruke :sampion :ruke :megafon :jebanje ;pljuga ;pivo :megafon :ruke :sampion :ruke :megafon ;pivo ;pljuga :jebanje
:finger[/
zenga je dosao proslo leto a ne u polusezoni.
I mi smo imali manje bodova od partizana pre prvog derbija a jesen smo zavrsila sa prednoscu od 3 boda.
s verom u Boga za Zvezdu i Ligu Sampiona
:jebanje :jebanje :jebanje :ruke :sampion :ruke :megafon :jebanje ;pljuga ;pivo :megafon :ruke :sampion :ruke :megafon ;pivo ;pljuga :jebanje
:finger[/
zenga je dosao proslo leto a ne u polusezoni.
I mi smo imali manje bodova od partizana pre prvog derbija a jesen smo zavrsila sa prednoscu od 3 boda.