05-16-2006, 09:32 AM
Quote:Ljudi koji vam je racku. Do prije mjesec dana su svi znali da idu ziga,lukovic i dudic,a sad se svi nesto cude i prenemazu. Za ovog su jos zimus doveli zamjenu i cak je mozda i bolji od lukovica. I ne mogu da vjerujem sta citam za stojkovica :o. Kao da je najbolji golman na svijetu,imao 2 dobre tekme za godinu i sad je bog. Sta vi racunate,ove prvenstvene gdje za cijelu sezonu protivnici sutnu 20 puta na gol. Branio je vrhunski u bragi ali decko je klasicni linijas,nikad mi se nije svidjao. Ej dobili smo 3 miliona za njega,pa toliko cemo dobiti za zigica. A tek ovi sponzori,serem se na njih,prvo se ljudi bune kad ovi hoce da nas privatizuju,sad im smeta sto su najureni. Ma zabole me za piksija,ako se obrukamo u evropi letice i on,ali sta sad tu svi nesto kenjaju rasprodaja ovo,ono kad se tacno znalo da ce ovi sto idu otici,sa izuzetkom stojkovica,ali alo 3 miliona za prosjecnog golmana. Samo da mi je znati na osnovu kojih to vrhunskih odbrana sa izuzetkom brage vi njega toliko dizete u nebesa. Ma najbolje da se vrati stara uprava :batineBas tako. Prodaja Stojkovica valjda nece biti veliki problem, odlazak Zenge ce biti koristan - razmislite malo sta je to on ekstra uradio??? E sad za Lukovica mi je zao, ali izgleda da je Andjelkovic ok. Strpite se bre 2-3 sezone (ukupno). Ako smo trpeli 10-15 godina, valjda mozemo coveku da damo barem pet puta krace vreme.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"